MAMA BABY BOOTCAMP

Mama Baby Bootcamp

Ben je recent bevallen en zou je graag terug starten met sporten, maar weet je niet goed wat al mag, of is het moeilijk om tijd te vinden met je baby'tje? Dan is Mama Baby Bootcamp iets voor jou!

 

Tijdens Mama Baby Bootcamp voer je, samen met je baby, oefeningen uit met de nadruk op spierversterking en fitness. Samen met andere mama's en onder begeleiding van een kinesitherapeut. De baby's zitten in een draagdoek of liggen rustig neer terwijl jij oefeningen met of voor hen doet. Een leuke manier om samen te bewegen!

 

Vanaf 8 weken na de bevalling tot 9 maanden na de bevalling.

PRAKTISCH:

  • Eén reeks bestaat uit 4 opeenvolgende lessen, telkens donderdag van 12u tot 13u.

  • Er wordt ingeschreven per reeks, kostprijs 60 euro.

  • Meer info of inschrijven: stuur dan een mailtje naar mamababybootcamp@outlook.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

DATA:

  • De reeks van januari: donderdag 7/1, 14/1, 21/1 en 28/1 (met Zoë)

  • De reeks van februari: donderdag 4/2, 11/2, 18/2 en 25/2 (met Karen)

Opmerking: In december zal er geen online reeks doorgaan, maar is het wel mogelijk om 4 youtube lessen van telkens 1 uur aan te kopen waarin Karen je enthousiast oefeningen toont. Hiervan zijn er 2 lessen met baby en 2 zonder baby. Dit pakket kan aangekocht worden voor 40 euro (of 10 euro/les). Deze lessen kan je dan uitvoeren op een moment dat het jou past.’

Online Mama Baby Bootcamp

Omwille van het Coronavirus en de maatregelen hieromtrent kunnen de Mama Baby Bootcamp lessen voorlopig niet in real life doorgaan, maar gelukkig wel over een livestream verbinding. Alles blijft verder hetzelfde: we spreken 4 weken na elkaar op donderdag om 12u af voor ons computerscherm en nemen jullie mee voor een uurtje beweging samen met je baby’tje.

 

Vanaf dat het opnieuw toegelaten is, zullen de lessen opnieuw doorgaan zoals voorheen, in sporthal de nekker of indien het weer het toelaat, gezellig buiten. Uiteraard helemaal volgens de coronamaatregelen.

Lucas en Maria Faydherbestraat 3

2800 Mechelen

Ma-Do: 9-20u    Vrij: 9-16u

Enkel behandeling op afspraak