MAMA BABY BOOTCAMP

Mama Baby Bootcamp

Ben je recent bevallen en zou je graag terug starten met sporten, maar weet je niet goed wat al mag, of is het moeilijk om tijd te vinden met je baby'tje? Dan is Mama Baby Bootcamp iets voor jou!

 

Tijdens Mama Baby Bootcamp voer je, samen met je baby, oefeningen uit met de nadruk op spierversterking en fitness. Samen met andere mama's en onder begeleiding van een kinesitherapeut. De baby's zitten in een draagdoek of liggen rustig neer terwijl jij oefeningen met of voor hen doet. Een leuke manier om samen te bewegen!

 

Vanaf 8 weken na de bevalling tot 9 maanden na de bevalling.

PRAKTISCH:

 

 

 

 

 

 

 

 

DATA:

  • De reeks van maart - april: bij voldoende deelnemers (min 5) starten we op vrijdag 26/3. Anders schuiven we het nog een weekje op

  • De reeks van mei: exacte data volgen nog

Live Mama Baby Bootcamp

Joepie! We mogen opnieuw met 10 mensen buiten sporten en dat is goed nieuws voor de mama baby bootcamp lessen!

 

We kunnen de online lessen dus even laten voor wat ze zijn en trekken opnieuw naar buiten. Heb jij zin om samen met maximaal 7 andere mama's te sporten met je baby? Stuur dan snel een mailtje naar mamababybootcamp@outlook.com.

 

De lessen gaan door in mijn tuin (Mechelen Zuid, parkeergelegenheid in de straat) of in het vrijbroekpark. Uiteraard helemaal conform de geldende coronamaatregelen, maar wel met motivatie van elkaar.

 

Het lijkt misschien wat koud voor je kindje, maar ook daar is aan gedacht. Dankzij kinderkledingmerk ducksday, kunnen we gebruik maken van winterskipakjes die je baby mag aandoen tijdens de les zodat hij/zij lekker warm ingepakt is. 

 

Hopelijk tot dan!

Ik heb er alvast heel veel zin in!

Groetjes Zoë & Karen

 

PS: volg ons vanaf nu ook op Instagram: @mamababybootcamp